Godt fornøyd med å levere de beste El bil laderne

Kolbotn Elektro har opparbeidet seg lengre erfaring med de ulike el bil laderne. Spesielt de som installeres hjemme der bilen som regel står over natten.

– Zaptec Go og Zaptec Pro er det vi anbefaler nå til alle våre kunder, sier daglig leder i Kolbotn Elektro, Rune Nerland. – Det finnes mer enn 30 elbilladere å velge mellom på markedet. Mange har hatt god utvikling både i ytelse, sikkerhet og kapasitet. Men det er mange som vi ikke lenger tør å anbefale til brukerne, legger Nerland til

Elektrofirmaet på Kolbotn, som leverer til hele Follo og Oslo regionen, har levert el bil ladere til private og bedrifter inkludert borettslag helt siden el bilene kom i bruk. Det har vært en gradvis utvikling både hos bil produsentene og de som tilbyr lademuligheter. Det er også skrevet mye her på Kolbotn Elektro sine nettsider om de ulike fallgruvene. Ikke minst med tanke på sikkerhet, branntilløp og feilstrøm.

Sjekk ut Hemmeligheten bak el-bil lading

og Lading av elbiler på stikkontakter

NAF har også gjort tester av El bil ladere og Rune Nerland er fornøyd over at Kolbotn Elektro har sammer erfaring.

– Vi har valgt å gå for Zaptec Go og Zaptec Pro. De tilfredsstiller alle sikkerhetskrav til en ladestrasjon og har gode, moderne funskjoner både med bruk, tilnæring og ser bra ut rent desingmessig. – Det er også et produkt verdt å selge når prisen er svært konkurransedyktig, påpeker Rune Nerland. Den dekker alle strømnett, og lar deg lade med inntil 22 kW.

Du kan lese mer direkte på Zaptec sine nettsider Zaptec sine nettsider zaptec.com

For mer informasjon, tilbud på installasjon:

Kontakt Kolbotn Elektro

Tlf: 66 82 19 00 SMS 990 15 711