Energisparing

ELKO Smarthome for en enklere hverdag

Vi tilbyr planlegging og innstallasjon av ELKO Smart Home og xComfort system fra EATON. Løsninger som gir deg et nytt nivå av komfort, sikkerhet og energistyring i din egen bolig. Ved hjelp av enkle produkter satt sammen i et fremtidsrettet smart-system tar du kontroll på energibruken hjemme, gjennom styring av lys, avskjerming, sikkerhet og oppvarming. Ved hjelp av en enkel fjernkontroll, et styringspanel eller en APP, kan du forhåndsprogrammere både temperatur, lyssetting og elektriske apparater etter døgnbehov og endringer i ute-temperaturen.

Hva vil du at Smarthome skal gjøre for deg?

Skru av kaffetrakteren eller stekeovnen automatisk i det du forlater huset,  blir varslet om det er bevegelser hjemme mens du er på ferie. Du programmerer helt enkelt dine programmer for strømsparing, frostsikring og du kan setter smarte oppsett for lyset med ”normal”, ”dempet”, ”natt” eller ”borte”. Det er enkelt og det vil gjøre hverdagen din mer komfortabel samtidig som du sparer energi. Du kan programmere å slippe inn dagslyset gradvis på morgenen slik at kroppen gradvis kan venne seg til lyset og en ny dag. Smart og behagelig for deg.  Forbered din egen hjemkomst ved å sjekke hvor mange grader huset holder mens du er på vei hjem fra hytta. Blir det plutselig sprengkulde kan du gjøre justeringer, når som helst, fra kontoret eller på trikken. Fortell oss om dine tanker og ideer og vi kan gi deg den informasjonen du trenger for å ta steget å lage ditt eget smarte hjem.  Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å finne den løsningen som passer for deg.

Velg designet som passer ditt Smarthome

Med ELKO designvelger og inspirasjonskatalogen kan du få ideer og finne favoritter og farger som passer best til ditt interiør hjemme. Og husk at du må ikke gjøre alt på en gang, du kan bygge ditt SmartHome rom for rom alt etter behov og ønsker idag. Bruk ELKOs designvelger for å prøve ut ulike farger og design så du kan se hvordan det blir. Du finner flere lenker under som gir deg tips og ideer. Finn dine favoritter, print ut listen og ta den med til oss så tar vi en prat om dine ønsker.  Snakk med oss 66821900! eller send oss epost!

Finn dine Smarthome favoritter her

 • ELKO designvelger  for å finne ut hvilke farge som passer hjemme hos deg og hva som finnes av muligheter. Du kan se på dimmere og kontakter i ulike varianter og farger,  og kan teste ut visuelt med en passende bakgrunn – alt gjøres enkelt og smart inne på designvelgere. Prøv ut å se hvordan det ser ut!
 • Stor utvalg av dimmere og brytere – Se ulike design og hva som finnes i vårt utvalg av dimmere, kontakter og brytere. 
 • Få inspirasjon til dine rom med Inspirasjonskatalogen Er du i startfasen og ser etter muligheter og ideer, får du inspirasjon til rommene her. Ta en titt!

Som du ser har ELKO Smarthome  et bredt utvalg med farger og design for brytere, dimmere og annet materiell som gjør at du kan tilpasse til ditt hjem. Se på utvalget av former, farger og funksjoner – hva passer hos deg?  Klikk på de du er mest interessert i og legg i ønskelisten. Send til oss eller skriv ut og ta den med når vi snakker sammen, så kan vi diskutere mulighetene som finnes –  helt uten at du forplikter deg til noe.

Kontakt oss for tilbud på installasjon av Smarthome system

Har du spørsmål eller er litt usikker på hva du trenger så er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi skreddersyr et Smart Home slik du ønsker og tar ansvar for hele prosessen fra start til slutt. Vi gjør en befaring hjemme hos deg og kommer med tilbud på innstallasjon av din skreddersydde Smarthome løsning. Enkelt og greit.

Snakk med oss 66821900! eller send oss epost!

Lurer du på noe om SmartHome ?

Smarthjem kan enkelt beskrives som en bolig der det er installert tekniske løsninger som kan kontrollere hvordan lys, varme og andre elektroniske apparater i huset skal fungere. Ved hjelp av en sentral styringsenhet bestemmer du hvordan du vil regulere lyset og varmen.  Du styrer ditt smarte hjem ved hjelp av en fjernkontroll, et kontrollpanel eller definerte brytere på veggen alt etter hva som er mest praktisk for deg. Kolbotn Elektro leverer både trådløst system og smarthus system hvor signalene går via kabler.

Fremtiden er bekymringsløs med SmartHome
Google Home smarthome
Bilde viser Google home brukt i Smarthomesystem

Vi vet ikke hva fremtiden bringer av nye produkter og løsninger, det eneste vi vet er at fremtiden er digital og at det stadig kommer nye løsninger og muligheter. Med en Google Home eller Alexa fra amazon, kan du i dag styre hjemmet ved bruk av din egen stemme. Fremtiden er definitivt digital og mye smartere enn i dag. Du kan utnytte teknologien til å ta kontroll på energibruken med Smart Home fra ELKO og vær forberedt på fremtidens løsninger. Og med xComfort storage kan du bli skikkelig miljøvennlig ved å utnytte din egen fornybar energi ved å lagre og gjenbruke energien i ditt eget hjem, les om produkter fra xComfort .

Vil du vite mer om energisparing?

Les om ulike Smarthome produkter vi leverer:

ELKO Smarthome system – Les mer her om ELKO SmartHome produkter som inngår i løsningen.

 • ELKO Smarthome baseres på samme produkter som dimmere og termostater som før, med unntak av selve hjernen som har blitt plassert i hver enkel enhet.
 • Utseende er helt likt som før, men den har mye bedre funksjonalitet.
 • Kommunikasjonen skjer gjennom en sentralenhet, en såkalt ESH Gateway, som kobles opp til routeren i hjemmenettverket ditt.
 • Du kobler i tillegg opp smarttelefonen din gjennom ESH-appen.
 • Du kan så styre lys og varme fra mobilen etter behov, og etablere forskjellige scenarioer i boligen din selv når du ikke er hjemme.

EATON xComfort system – ta steget å bli fri for bekymringer

Sjekk produkter i xComfort og muligheter her.

 • Trådløs universell bryter som gir suveren kontroll og koordinering og er svært tilpasningsdyktig ovenfor andre rammekonstruksjoner.
 • Go wirelss startpakke – rask og enkel innstallasjon. Uansett hvor du vil ha en bryter for å kontrollere lys eller apparater
 • Sensorer og styreenheter – ideelle for alle typer oppvarmingssystemer som klimakontroll og energistyring
 • Rutere og kommunikasjonsgrensesnitt
 • Xchargeln ladestasjoner, komplett utvalg av ladestasjoner, alt fra de enkleste plug-and-play løsninger til smarte ladestasjoner med energistyring fra xComfort.
 • xConfort storage – utnytt fornybar energi med energilagring i ditt hjem