Bruk elektrikeren til å energioptimalisere ditt hjem

Elektrikeren spiller en viktig rolle i å skape energioptimaliserte hjem, ettersom elektrisitet er en av de største energiforbrukerne i et hjem

Er du vår nye elektriker?- Kolbotn Elektro

Kolbotn Elektro har vekst i ordre og søker flere elektrikere til være med å skape vekst for selskapet

Kunsten å velge elektriker til ditt arbeid

Som elektriker er vi også opptatt av kvalifiserte kunder. Like mye som kunden er opptatt av kvalitetsmessig utført arbeid til riktig tid og godt gjennomført. For begge parter er pris, levering og levetid på produkter og installasjon av gjensidig viktighet.

Har du ikke gjort det, bør du gjøre det nå!

For det første, er LED-pærer mer energieffektive. De bruker opptil 85% mindre energi enn glødepærer og varer opptil 25 ganger lenger. Dette betyr at du kan spare mye penger på strømregningene dine over tid, samtidig som du reduserer ditt karbonavtrykk.

Godt fornøyd med å levere de beste El bil laderne

Kolbotn Elektro har opparbeidet seg lengre erfaring med de ulike el bil laderne. Spesielt de som installeres hjemme der bilen som regel står over natten.

Slik kan strømmen bli gratis gjennom solpanel

Kolbotn Elektro får ofte spørsmål om hva vi mener om solenergi i Norge. Kan dette lønne seg?
Det er vekst i solkraft og teknologien endres seg.

Hemmeligheten bak El bil lading

Dagens el biler krever god og sikker lading. Folk få sjokk når de oppdager kompleksiteten. I tillegg oppleves prisen som mye høyere enn tanken om å bruke en vanlig stikk kontakt i veggen.

Dette kan du enkelt gjøre for å energioptimalisere

Det er tre hovegrupper Kolbotn Elektro kan hjelpe deg med. Har du høye strømregninger og du tror du kan gjøre noe med det, anbefaler vi å se på måten du varmer opp boligen, måten du har satt sammen belysning og inneklima.

Brannfarlige elbil ladekontakter

Vi vet at mange som har elbil bruker en brannfarlig stikkontakt for å lade sin elbil, uten egentlig å være klar over faren for brann.  En «vanlig» garasje-stikkontakt er,  i de fleste tilfeller, ikke dimensjonert for langvarig høy belastning.

Energisparing

Vi tilbyr planlegging og innstallasjon av ELKO Smart Home og xComfort system fra EATON. Løsninger som gir deg et nytt nivå av komfort, sikkerhet og energistyring